KE NJË BIZNES APO PRODUKT PËR TË SHITUR?

POROSIT NJË DYQAN ONLINE PROFESIONAL DHE FILLO TË SHESËSH ONLINE BRËNDA PAK DITËVE

 Jepi play videos së mësipërme...
"Kemi ndërtuar me dhjetra dyqane online të cilat gjenerojnë rezultate konkrete dhe të matshme. Mund të bëjmë të njëjtën gjë për ju"
Ne ju ndihmojmë të ndërtoni bixnesin tuaj të gatshëm, të cilin mund ta përdorni për të shitur kudo...
Ndërtojmë dyqane E-Commerce për çdo lloj kategorie dhe biznesi.
Ju zgjidhni çfarë të shisni. Ne ndërtojmë dyqanin.
Dyqanet tona janë të ndërtuara me rezultate në mendje. Ju do keni mundësinë të gjeneroni shitje konkrete.
Dyqan online për art
Faqja: Blej.Art
Dyqan online për brand individual
Faqja: LaidiFerruni.com
Dyqan online për ora
Faqja: Tufina.al
Dyqan online për çanta luksoze
Faqja: ReineAna.com
Dyqan online për faqe zyrtare
Faqja: Theoremawatches.com
Dyqan online atelier
Faqja: ArtaLatifi.com
Dyqan online për Print on Demand
Faqja: Youareasunflower.com
Dyqan online për personalizime
Faqja: Signifigo.com
Dyqan online për kafshë shtëpiake
Faqja: Putra.al
Dyqan online për udhëtime
Faqja: Udhetari.al
Dyqan online për pajisje shtëpiake
Faqja: eDua.al
Dyqan online për dekorime
Faqja: EleganceHome.al
Nuk ka rëndësi çfarë fushe jeni.
Kemi punuar me biznese nga të gjitha fushat.
*Portfolio Updated 8/4/19
10x ju ofron një  biznes të plotë në kuti, të përshtatur për sukses në botën dixhitale.
- Laidi Ferruni (Co-Founder)
Kush jemi ne?

Ne jemi një skuadër sipërmarrësish dhe marketerësh me eksperiencë mbi 20 vite në këtë fushë.


10x është themeluar nga Laidi Ferruni dhe Eno Leka, dy sipërmarrës të cilët kanë shitur miliona $ në produkte dhe shërbime online për bizneset e tyre dhe të klientëve të tyre.


Ajo çfarë bëjmë dhe me çfarë merremi çdo ditë dhe natë është reklamimi dhe shitja e produkteve nëpërmjet internetit dhe sot jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni të njëjtën gjë, me thjeshtësinë më të madhe.

Për ta bërë të thjeshtë:
Ne krijojmë dyqane online të cilat janë të programuara për të KTHYER:
❄️

VIZITORËT QË VIZITOJNË FAQEN TUAJ PËR HERË TË PARË

🔥💸

BLERËS

A je gati për të shitur online ?
Rreth 7 Ditë për të dorëzuar dyqanin. Ju nuk duhet të bëni asgjë. Thjesht dhe shpejt.
 • Shit produktet e tua online me thjeshtësi!
 • ​​Rrit besueshmërinë e klientëve!
 • ​​Një makineri që shet për ty 24/7, çdo ditë të vitit.
 • ​Marketing i avancuar për dyqanin tënd!
 • ​Zgjidh kategorinë tënde, fillo shitjet!
 • ​Shit produktet e të tjerëve, thjesht merr komisionin!
10x të mundëson me çdo mjet dhe material që të duhet për të ngritur apo zhvilluar biznesin tënd të shitjeve online, edhe nëse nuk ke një produkt për të shitur.

Shumica e kompanive do kërkojnë mijëra euro, vetëm për të ndërtuar dyqanin tënd online dhe do të të marrin qindra euro vetëm për mirëmbajtje.

Mos u çudit! 1000 Euro+ për një faqe dhe qindra euro në muaj për mirëmbajtje! 


Kompanitë tradicionale të programimit do kërkojnë mijëra euro për të ndërtuar një dyqan online dhe shumicën e rasteve do të të referojnë tek platforma të prapambetura dhe shumë të vështira për tu përdorur.


Shumica e këtyre agjensive punojnë me platforma të cilat kërkojnë shumë  njohuri programimi dhe aftësi specifike për tu ndërtuar dhe mirëmbajtur - për një fillestar kjo përbën shumë problem sepse nuk di nga t'ja nis.Keni dëgjuar ndonjëherë për Shopify?  

Në Shqipëri Shopify është pak nga pak duke u njohur tashmë, por në botë është kthyer në platformën nr.1 për e-commerce.


Pse? Sepse e bën çdo funksion super të thjeshtë, që kushdo ta kuptojë dhe ta përdor atë.


Thuajini mirupafshim IT-ve super të shtrenjtë që të kërkojnë qindra euro në muaj vetëm për tu marrë me disa funksione elementare që të duhen minuta punë për tu rregulluar në Shopify.


Ne do të të ndihmojmë të ndërtosh një super dyqan online në Shopify dhe ta kompletosh atë në çdo detaj, gati për shitje.


Pra mos harxho kohë, durim, para në mënyra që do të të çojnë me minus të madh, pa nisur akoma biznesin tënd. Ne kemi zgjidhjen perfekte për ty.

Gati për të shitur online?
Na duhen mesatarisht 7 ditë për t'ju dorëzuar dyqanin tuaj të gatshëm. Ti nuk duhet të bësh asgjë, thjesht të presësh deri sa të të dërgohen të dhënat në email :)
Procesi ynë i thjeshtë dhe praktik
Aq i thjeshtë sa dhe një gjyshe do e kuptonte.
Zgjidh kategorinë e shitjes.
Pasi të zgjidhni një kategori shitjesh, ju mund të nisni procesin e blerjes në faqen tonë, në mënyrë që të porosisni dyqanin tuaj online të bërë gati.

Përgjigju pyetsorit.

Pasi të jeni gati për të hapur një dyqan online, do t'ju bëjmë disa pyetje rreth biznesit tuaj.


Pas pyetjeve të bëra, do mund të përcaktojmë një çmim enkas për ju. Mos u shqetësoni, çmimi do jetë i arsyeshëm :)

Dyqani juaj do jetë gati brënda 7 ditësh.

Pasi të keni përfunduar porosinë dhe pyetsorin, fillon puna me përgatitjen e dyqanit tuaj online. Sigurohuni të lini kontakte te vlefshme gjatë procesit të porosisë, në mënyrë që t'ju kontaktojmë për pyetje që mund të keni gjatë rrugës.
Koha e përgatitjes për Dyqanin Tuaj Online
Ja çfarë ndodh prapa skenave!
FAZA 1 - PARAPËRGATITJA
 NE MARIM INFORMACIONET E NEVOJSHME NGA JU
Pasi bëhet porosia, ju kërkojmë të plotësoni një pyetsor specifik të programuar për të mbledhur informacionet kryesore të cilat na duhen për të vijuar më tej me përgatitjen e dyqanit tuaj.
 PËRGATISIM STRUKTURËN E DYQANIT TUAJ
Pasi kemi informacionet e nevojshme për të hapur dyqanin, stafi ynë do të përgatis një strukturë për faqeb e cila do përkthehet në mënyrën se si faqja do duket dhe do funksionojë përgjatë kohës.
 
FAZA 2 - PËRGATITJA E DYQANIT
 NIS PUNA ME GRAFIKËN E FAQES
Grafika është një aspektet më të rëndësisshme të dyqanit tuaj online. Pamja e faqes tuaj ndikon në mënyra nga më të ndryshmet, duke filluar kjo nga sa % e vizitorëve që vijnë në faqe, konvertohen në blerës. Egziston një proces i mësuar përgjatë viteve që ne kemi përvetësuar për të ndërtuar dyqane me efektivitet të lartë në shitje. 

 PËRGATISIM DHE KONFIGUROJMË TË GJITHA HAPAT E NEVOJSHME PËR DYQANIN TUAJ
Një dyqan i suksesshëm online, ka shumë konfigurime të cilat duhen aplikuar që të funksionojë në mënyrën e duhur, si mënyrat e dërgesës, metotat e pageses, sistemet e emaileve që dërgohen, përkthimi i gjuhës së dyqanit në Shqip për ata që kanë nevojë, konfigurimi i pixels, analitikave të jashtme etj.

 NDËRLIDHEN PRODUKTET ME FAQEN LIVE
Pasi të përgatitet struktura, grafika dhe konfigurimet përkatëse të dyqanit, do vijojmë me lidhjen e produkteve me faqen live. Nëse lista e produkteve do të jetë nën 20, stafi ynë mund ti hedhi ato manualisht për ju, nëse lista e produkteve do jetë më e madhe se 20, atëher ju si klient do duhet ti hidhni produktet manualisht.


 DYQANI JUAJ ËSHTË GATI

Pasi të jenë përfunduar të gjitha hapat e mësipërme, dyqani juaj është praktikisht gati për të shitur online dhe për t'ju dhënë në dorëzim.

FAZA 3 - PËRGATITJA PËR TË SHITUR DHE REKLAMUAR
 NDËRLIDHJA E DYQANIT TUAJ  ME FACEBOOK PIXEL PËR REKLAMIM NË FACEBOOK DHE INSTAGRAM
Për të zhvilluar një dyqan të suksesshëm online, reklamimi është një hap shumë i rëndësisshëm i të gjithë procesit dhe për të bërë reklamim në mënyrë profesionale, do duhet të bëhet ndërlidhja midis Shopify dhe llogarisë tuaj të reklamimit në Facebook. Kjo do ju mundësojë të bëni reklama të avancuara për të rritur numrin e shitjeve që keni.
 RIVLERËSIM I PUNËS
Në fund të gjitha procedurave të lart-përmendura do bëhet një rivlerësim final së bashku me klientin për të parë nëse dyqani ka nevojë për ndryshime apo korigjime të punës.

 VLERËSIMI FINAL
Pas implementimit të ndryshimeve të mundshme gjatë fazës së rivlerësimit, do bëhet dhe një vlerësim final së bashku me klientin, për të vijuar të përgatitja për inagurimin e dyqanit.

 DORËZIMI DHE DYQANI JUAJ ËSHTË GATI PËR TË SHITUR
Kjo ishte e gjitha. Ju tashmë do keni dyqanin tuaj gati për të shitur.

BOOM! SKA MË FJALË🤯

Dyqanet tona kanë ndihmuar shumë sipërmarrës të gjenerojnë dhjetar mijëra Euro online 🙏

Gjatë kohës kemi punuar me dyqane brënda dhe jashtë vendit. Dyqane që kanë gjeneruar duke filluar nga disa mijëra euro në muaj deri në dyqane që gjenerojnë apo kanë gjeneruar qindra mijëra euro në muaj. Jemi mësuar me të gjitha madhësitë.
Mayer Rosinsky
Agency
Mayer saw a 25% increase in conversions after using our Video Ad! Woohoo!
Tom Nguyen
E-Commerce Entrepreneur
Tom is STILL Running his Social Media ads with us and is bringing in sales!
Peter Nobbs
Amazon Entrepreneur
Peter's Amazon Listing spiked after launching his Amazon Product Review!
Për t'ju dhënë një shëmbull, dyqani i mëposhtëm tregton vetëm një lloj produkti dhe është i bazuar në Shqipëri.
Stafi pas 10x
10x është e përbërë nga një skuadër individësh të apasionuar mbas suksesit, marketingut dhe shitjeve online. 
🇺🇸 THEMELUESIT
LAIDI FERRUNI
Bashkë-themelues dhe drejtues i marketingut dhe prodhimit të dyqaneve
ARTES FERRUNI
Drejtuese e sektorit kreativ të 10x.al
"Tek 10x, e trajtojmë biznesin tënd si të ishte i yni..."
Përgjegjësia jonë është që të të ofrojmë shërbimin më të mirë në treg, me shpejtësinë më të lartë të përgatitjes, duke pasur gjithmonë në qëndër të synimit, ndërtimin e një dyqani online që mund të shes në mënyrë efektive. E kemi të qartë që paratë e tua janë të vlefshme dhe do bëjmë maksimumin tonë për të të ndihmuar të marrësh një kthim në investim më se të kënaqshëm. Si sipërmarrës vetë i kuptojmë nevojat e tua jashtëzakonisht shumë mirë dhe do bëjmë çfarë të mundemi që ti plotësojmë ato sa më mirë përgjatë këtij procesi.
PYETJE TË SHPESHTA
+What's The Process?

1. Choose the video package right for you.

Choose the video style and quantity that best suits your needs and requirements. We recommend going through the video examples to compare each style.

2. Fill out our client questionnaire with all the details of your product. You will then be redirected to our Creative Brief Questionnaire page where you'll be able to tell us everything we need to know about your product, target demographic, video requirements and more! Please be concise and detailed here because this is how we determine the creative angle of your video! Make sure to complete a questionnaire for each Video you order, if you've ordered multiple videos

3. Finally, ship your product to our studio and once we receive your product, we will complete your video within 15-30 business days (or less).
Once we receive your product, you'll receive automatic email updates on the status of your video. During this time we'll be writing, casting, producing and editing your video. If you'd like to get further updates or have questions just email us or schedule a call!

When we are in high demand, delivery can take up to 30 business days. We are closed on a all major U.S. Holidays.

+How Much is Your Service?

We have 3 different packages to choose from and additional add ons. Our prices range start at $995 depending on your budget and requirements.

If you have a custom order that isn't on the website, just email us at info@ecomvids.com or Schedule a Call with us at and we'll do our best to arrange something for you!

+What's The Delivery Time?

The delivery time may vary depending on the shipping time of your product. If you are shipping your product to us from Amazon.com or Ebay.com then you could expect a 15-30 business day delivery time after we receive your product (30 business days during high demand). We recommend shipping from reliable sources such as Amazon.com to ensure guaranteed delivery.

+What's The Fastest You Can Deliver a Video?

We offer RUSH Delivery for an additional $800 per video which is a 7 Business Day turn around.

Rush videos do put a lot of pressure on our team, we don't recommend ordering a Rush Video if you have specific actor requirements. The rush in production may affect the quality of your video.

+Do You Write The Scripts?

Yes! We do everything for you from ideation, scripting, production & editing. We have extremely talented in-house script writers who can generate awesome ideas for your products as well as come up with the perfect scripting for product reviews.

+Do You Hire The Actors?

Yes! We have our own Talent Director who sources the perfect actor for your video(s). Just let us know in the questionnaire if there's a particular demographic you are looking for.

Babies are an additional $275.

+What if My Product Requires Animals/Pets?

Absolutely! We love including animals in videos! To add a pet or animal to your video there is an additional $75 charge per pet (or more depending on whether there are special requirements).

In addition, there is no guarantee that the animal will be cooperative and thus the client may be subject to additional reshoot fees if we're unable to capture the scenes. Video delivery may also be delayed.

+What If I Want Additional Actors?

No problem, just let us know how many and their look and we'd be happy to schedule them into your video shoot. We charge a minimum of $150 per additional actor.

KY ËSHTË SHANSI PËR TË PUNUAR ME NE!
Merr dyqanin tënd online brënda 7 ditësh. Thjesht ulu, prit dhe bëhu gati për të shitur. 
 • Shit produktet e tua online me thjeshtësi!
 • ​​​​Rrit besueshmërinë e klientëve!
 • ​​Një makineri që shet për ty 24/7, çdo ditë të vitit.
 • ​Marketing i avancuar për dyqanin tënd!
 • ​Zgjidh kategorinë, fillo të shesësh!
 • ​Shit produktet e të tjerëve, thjesht merr komisionin!
10x të mundëson me çdo mjet dhe material që të duhet për të ngritur apo zhvilluar biznesin tënd të shitjeve online, edhe nëse nuk ke një produkt për të shitur.
LINQE
Faqja Kryesore

Rreth Nesh

Skuadra Jone

LIDHUNI ME NE
  Facebook
  Instagram
KONTAKTET
  support@quibli.com
Adresa:
Quibli Media
www.quibli.com

12 Crowe Street

Dundalk, Ireland

© 2020 Quibli Media